Najljepše boje prirode –
Sada još jednostavnije i praktičnije za primjenu !
 
LOGONA Biljne boje za kosu u kremi
 
100% Prirodni sastojci
LOGONA biljne boje za kosu sastoje se od prirodnih, biljnih boja, kao što je organski uzgojena kana, orah, rabarbara i kamilica, koje bojaju kosu nježno i rezultiraju prirodnim izgledom obojene kose. Bez sintetičkih boja, mirisa i konzervansa, LOGONA boje za kosu  ne sadrže nikakve agresivne sastojke, kao što su amonijak i peroksid, uobičajenih sastojaka klasičnih prizvoda za bojanje. Svaka LOGONA biljna boja ima BDIH pečat odobrenja za „certificiranu prirodnu kozmetiku“.
 
NOVO ! Formulacija spremna za primjenu
Nove LOGONA biljne boje za kosu u kremi predstavljaju doista nov i inovativan pristup bojanju kose. Bazirane na čvrstim osnovama desetljeća iskustva sa popularnim LOGONA biljnim bojama za kosu u prahu, nove boje u kremi dodaju praktičnost i jednostavnost postupka. Boje u kremi su spremne za primjenu odmah iz tube ! Nema miješanja sa vručom vodom niti kavom ili bilo čim drugim. Samo istisnite priozvod iz tube i nanesite.
 
Optimizirano prekrivanje sijedih
Nove boje u kremi istaknuto bolje prekrivaju sijede vlasi. Ovo je postignuto dodatkom zelene gline, koja zahvaljujući svojim nježnim ljuštenjem, priprema kosu tako da čestice pigmenta bolje prijanjaju za vlas.
 
Lako bojanje izrasta i korijena kose
LOGONA boje za kosu su dugotrajne. Kod mnogih ljudi, nakon 4-8 tjedana je razlika jasno vidljiva između bojane kose i novog izrasta. Problem „korijena“. Ovaj neželjeni kontrast, u svakom slučaju je općenito puno blaži od kemijski bojane kose. Sada, zahvaljujući kremastoj strukturi i lakoj aplikaciji Boja u kremi, možete obojiti vašu kosu puno jednostavnije. Karakteristika proizvoda da tvori film također daju manje izraženu granicu između vaših novo obojenih korijena i prethodno obojane kose.
 
 
Svaka boja je jedinstvena
LOGONA boje za kosu u kombinaciji s vašom individualnom bojom kose i strukturom proizvesti će ne potpuno predvidljive ili standardizirane rezultate. Fina, tanja i svjetlijih nijansi kosa , na primjer, ima tendenciju upijanja LOGONA boja za kosu brže i inzentivnije od deblje i tamnije kose. Zbog toga svakako preporučujemo da uzmete vremena i pažljivo isprobate na uzorku kose.
 
Biljne boje za kosu i trajna ondulacija
Preporučamo da prvo napravite trajnu ondulaciju ili minival, a bojanje nakon toga. Na ovaj način, postići ćete potpuno bojanje i poboljšati strukturu kose koja je oštećena onduliranjem.
 
LOGONA boje za kosu i kemijske boje za kosu
Upotrebom LOGONA biljnih boja za kosu na kosi koja je prethodno bila obojana kemijskim bojama, može lako proizvesti neželjene rezultate bojanja. Zbog toga , obavezno načinite test na uzorku prije stvarnog pokušaja.
 
LOGONA boje za kosu i sijeda kosa
Općenito, LOGONA biljne boje za kosu su vrlo prikladne za bojanje sijede kose. Svakako, nema magičnog štapića koji bi učinio da sijeda kosa nestane sa prirodnim bojama za kosu. U skladu s ovom jedinstvenom karakteristikom, sijeda kosa će uvijek dati nešto svjetliji rezultat od normalne kose, kad se boji jednom aplikacijom LOGONA bojom za kosu. Što više sijedih imate, svjetlija će biti ukupna nijansa.
 
Izvanredni rezultati bojanja u tri koraka :
 
Priprema prije bojanja
LOGONA COLOR PLUS maska za čišćenje kose dubinski čisti i priprema vašu kosu optimalno za bojanje bilo kojom LOGONA biljnom bojom za kosu. Jedinstvena kombinacija zelene mineralne gline i ekstrakta brezinog lišća nježno čisti sve tragove proizvoda za učvršćivanje frizure i ostale vanjske naslage, kojom iznimno poboljšavamo povezivanje između vaše kose i mješavine boje.
 
Bojanje
Za najbolji tezultat, nanesite LOGONA biljne boju za kosu u kremi sa četkicom za nanošenje boje. Aplikaciju započnite od korijena kose i nastavite cijelom dužinom, nanoseći dio po dio. Ovisno o željenim rezultatima bojanja pustite da mješavina boje odstoji između 30 minuta do dva sata. Po isteku vremena djelovanja, isperite kosu pažljivo i detaljno toplom vodom.
 
Nakon bojanja
Umjesto šamponom, preporučujemo LOGONA Color Conditioner, regenerator boje za kosu, posebnog čišćenja boje koje fiksira boju u vlasi, povećavajući intenzitet i sjaj obojane kose. Bogato hranjivim uljem čičkova sjemena, betaina i pšenićnih klica, LOGONA Color Conditioner, regenerator za kosu izglađuje strukturu vaše kose , istovremeno fiksirajući boju za dugotrajan rezultat. Možete, ga također koristiti i između bojanja da biste održali prvobitni brilijantan sjaj i intenzitet postignute boje.